Informatie over dieet schema

Voor jong en oud.
Voor iedereen die de eerste stap richting een gezond leven wilt zetten.

Gewicht verliezen of gewicht aankomen.
Met onze uitgebreide aanvraag module kun je het zelf aangeven.

Een richtlijn voor de rest van je leven.
Maak er je lifestyle van.

Een persoonlijk voedingsschema + plan
kost je eenmalig slechts €14,95 euro!

Een dieet schema waarmee het bereiken van je doelen ein-de-lijk leuk is. En nog belangrijker: een schema waarmee je het heel lang vol kunt houden.

We leren je heel wat bij over voeding. Zo kun je ook ná het behalen van je resultaten gezond blijven eten.

Je geeft zelf aan wat je lekker vindt en wij maken een weekmenu wat precies bij joú past en waarmee je je doelen kunt behalen in een realistische periode. 

Wij bieden absoluut geen crash dieet. Je zult je er nog over verbazen hoeveel je mag eten om bijvoorbeeld gewicht af te vallen.

Onze voedingsschema’s bevatten altijd eiwitshakes. De eiwitshakes zijn nodig voor het behalen van goede resultaten en zijn een gezonde aanvulling op dagelijkse voeding. 

Eiwitshakes worden bij ons gebruikt als aanvulling en niet als vervanging van.

Veelgestelde vragen over een dieet schema samenstellen

De levertijd bedraagt over het algemeen tussen de 30 minuten en één uur. En yes, ook op zaterdag en zondag. Zelfs midden in de nacht! 🙂

Geen probleem! We proberen ons systeem constant te verbeteren en daarbij kun je ons helpen. Via deze pagina kun je een aanvraag doen om je voorkeur in ons systeem te zetten. Als wij dit ook een goed idee vinden dan proberen we je aanvraag binnen 24 uur in het systeem te zetten. Alvast bedankt voor het meedenken!

Heb je diabetes? Dan kunnen wij je helaas niet helpen. Het is voor ons te riskant om een goed schema voor je te maken.

Vervelend om te horen. Het is mogelijk dat de e-mail in de spam map van je mailbox terecht is gekomen. Is de e-mail ook niet te vinden in de spam map? Contacteer dan de klantenservice

Een dieet schema van ons kost eenmalig €14,95 euro. Geen abonnement, daar hebben we zelf ook een hekel aan! 

Dat is mogelijk. Je kunt bij ons altijd een nieuw schema laten maken wanneer je het eerste schema even zat bent of iets anders. Kruis andere mogelijkheden aan dan bij je eerste schema en zo kun je altijd variëren in je schema!

Dit persoonlijke dieet schema is voor iedereen die gezond wilt leren eten of serieus wilt bezig zijn met gewicht afvallen of aankomen. Jong én oud!

Dit dieet schema is niet geschikt voor niet geschikt voor personen met een (erkende) eetstoornis, zoals bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, anorexia nervosa en/of boulimia nervosa maar ook niet voor mensen met een complexere situatie omtrent voeding.

Dit dieet schema is ook niet geschikt voor mensen met een of meerdere allergieën.

Nee, wij kunnen je geen voedingsschema aanbieden wanneer je een allergie hebt. Neem hiervoor altijd contact op met een diëtist of een (behandelend) arts.

We geven je graag advies wanneer je bijvoorbeeld geen rijstwafels lust maar graag crackers wilt. Dit soort adviezen doen wij per e-mail. We passen je dieet schema e-book hier niet op aan.

100% Persoonlijk dieet schema

Voor gewicht afvallen én aankomen

Géén crash dieet, gewoon gezond eten!

Alleen dingen in je schema die jij lekker vindt

Levertijd van jouw schema binnen 30 minuten

Eenmalig bedrag, geen abonnement