🚀 Actie 12 december 2023: gebruik kortingscode "10euro" en ontvang €10 euro korting!

Gezond dieet
100% persoonlijk

5/5

Gewicht afvallen of aankomen? Wij zijn er klaar voor! 

U kunt zelf op onze website uw eigen gezonde schema samenstellen. In het gezond dieet  schema eet u alleen dingen die u  écht lekker vindt, volhouden op de lange termijn is hiermee een makkie!

Wij leveren uw gezond dieet schema 24 uur per dag en 7 dagen per week gegarandeerd binnen 30 minuten!

Gezond dieet, 100% persoonlijk

5/5

Gewicht afvallen, aankomen of gewoon gezond leren eten?

U kunt zelf op onze website uw eigen gezond dieet schema samenstellen. In het gezond dieet schema eet u alleen dingen die u écht lekker vindt, volhouden op de lange termijn is hiermee een makkie!

Wij leveren uw gezonde dieet schema 24 uur per dag en 7 dagen per week gegarandeerd binnen 30 minuten!

Hoe werkt het?

1

Vink uw persoonlijke voorkeuren aan

We vragen in een aantal stappen naar al uw  voorkeuren. Zo kunt u onder andere voor vis, vlees of vegetarisch. 

2

Vul uw gewicht en lengte op het formulier in

Een paar simpele vragen waaronder uw gewicht, lengte en hoevaak en/of u  sport. Hoe eerlijker, hoe beter het schema.

3

We vragen nu om de betaling te doen

Betaal eenmalig €19,95 euro voor uw schema en rond succesvol de betaling af met een van de betalingsmethodes.

4

Uw nieuwe persoonlijke coach staat klaar!

Na maximaal 30 minuten sturen wij uw persoonlijke schema toe per e-mail! 🙂 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Uw persoonlijke coach staat klaar

Bij Dieetschema.nl kunt u een gezond, persoonlijk en 100% op maat gemaakt dieet schema laten maken. 

Gezond eten is steeds belangrijker. U lekker fit voelen en met veel energie in het leven staan. Bent u op zoek naar die stap richting gezonde voeding? Wij helpen u heel graag verder.

U vult op onze website in wat u lekker vindt. Zo krijgt u altijd een schema wat bij u past en nog belangrijker: een schema waarmee het eindelijk vol te houden is!

100% Persoonlijk dieet schema

Voor gewicht afvallen én aankomen

Géén crash dieet

Alleen eten wat u lekker vindt

Dieet schema binnen 30 minuten

Eenmalig bedrag, geen abonnement

Gezond & verantwoord

Onze dieet schema’s zijn gebaseerd op gezonde voeding. Door volgens het schema te eten kom je op een juiste manier gewicht aan of verlies je juist gewicht. De resultaten kunnen al na één tot twee weken zichtbaar zijn. Op de weegschaal en in de spiegel! Dit varieert natuurlijk van persoon tot persoon én van de eigen inzet.

Jouw dieet schema bestaat uit 5 tot 6 maaltijden per dag. Deze kun je onderverdelen in 3 wat grotere maaltijden en 3 kleine maaltijden. Zo heb je altijd een schema met ontbijt, ochtend tussendoor, lunch, middag tussendoor, avond eten en avond tussendoor. Honger? Dat zul je in ieder geval niet hebben 🙂

Je kunt zelf aangeven op onze website wat je lekker vindt. We vragen of je vlees, vis of vegetarisch wilt. Welk beleg je lekker vindt, van welke noten je écht kan genieten en ga zo maar door. En dát maakt een dieet schema van ons juist zo vreselijk speciaal!

"Eindelijk. Binnen maar liefst twaalf weken ben ik met behulp van dit schema 20kg afgevallen!"

door Anton

 

Ben jij klaar voor dit dieet schema?

Een persoonlijk dieet schema van ons staat garant voor een gezonde en positieve nieuwe lifestyle. Bent u klaar voor deze nieuwe gezonde stap? Dan zijn wij er natuurlijk ook voor jou!

Kruis zelf aan wat u lekker vindt binnen ons dieet schema en wij maken een volledig op maat  gemaakt dieet schema en sturen deze vrijwel direct per e-mail naar je toe, zodat u  altijd binnen 30 minuten kunt starten met het behalen van uw doelen!

Wachten op een dieet schema is daarmee verleden tijd en haalt iedere twijfel die u misschien nog heeft meteen weg omdat u direct kan starten met het behalen van uw doelen. Start niet morgen, start gewoon vandaag!

Een dieet schema van Dieetschema.nl is ook een leidraad voor ná uw 6 tot 8 weken “dieet”. Doordat er alleen dingen in staan die u écht lekker vindt, weten we vrijwel zeker dat u deze gezonde nieuwe lifestyle ook écht kunt volhouden.

blank

blank

blank

Dieetschema.nl is eigenlijk super uniek. Er zijn maar weinig sites waar je alleen wat je zelf lekker vind kunt aankruisen en waar je vrijwel direct een persoonlijk schema krijgt. Het schema is juist niet met dat je minder moet eten, eigenlijk gewoon meer van het goede! Dankzij dit schema heb ik een nieuwe leidraad waar ik mij aan kan houden om de verloren kilo's ook zo te houden. Bedankt!

blank

5/5

geschreven door Anouk

De kunst van het afvallen is niet om weinig te eten. De juiste producten, in de juiste hoeveelheden en ook gelijkmatig verspreid over de dag te eten. Gezond eten kan gewoon ontzettend lekker zijn! 🙂

100% Persoonlijk dieet schema

Voor gewicht afvallen én aankomen

Géén crash dieet, gewoon gezond eten!

Alleen dingen in uw schema die u lekker vindt

Levertijd van uw schema binnen 30 minuten

Eenmalig bedrag, geen abonnement

Is dit dieet schema ook echt een dieet?

Het antwoord daarop is eigenlijk ja én nee. Voor iedereen die nog nooit een dieet heeft gevolgd kan dit voelen als een écht dieet. Aan de andere kant voor iedereen die al een keer een dieet heeft gevolgd kan ons dieet schema meer voelen als een leidraad voor de rest van uw  leven. We leren om genoeg te eten, waardoor u geen honger heeft en leren we wat u beter wel en niet kunt eten. Dat wordt ook meteen duidelijk zodra u het persoonlijke dieet schema e-book ontvangt. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat wij niet binnen de categorie crash dieet vallen omdat in 9 op de 10 gevallen een crash dieet op de langere termijn niet werkt. Ook is ondervonden dat weinig eten binnen een  dieet schema op de langere termijn een omgekeerd effect kan hebben. Door weinig te eten op langere termijn, kan uw lichaam alles wat je eet opslaan als vet omdat het lichaam niet weet wanneer het weer brandstof gaat krijgen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je meer eet zodat de stofwisseling omhoog gaat. Doordat de stofwisseling omhoog gaat, gaan diverse werkingen in het lichaam van start zoals bijvoorbeeld die van de vetverbranding! En dat door vaak meer en gezond te eten, hoe bizar is dat?

Het hele uitgangspunt van een dieet schema bij ons is dan ook: eten in een gezonde vorm, in de juiste hoeveelheden en meerdere keren per dag om de vetverbranding te starten.